Preguntes més freqüents

Tens dubtes sobre l’organització o el transcurs de l’esdeveniment ?

 • Què és el Saló del Videojoc?

  El Saló del videojoc és la Videogame Party més important d'Andorra, el 2017 es compleix la 8a edició. Es tracta d'un esdeveniment de video jocs on els assistents podran provar les últimes novetats del sector, tant en plataformes com a jocs, a més hi ha tornejos, activitats i molta diversió.

  Pots veure el reportatge de l'edició de 2016
 • És una activitat gratuïta?

  La resposta és sí, tant l'accés a la sala, els llocs de joc com les inscripcions als tornejos, son completament gratuïts.
 • Poden entrar-hi infants?

  El Saló del videojoc està obert per a tots (Recomanem que hi hagi sempre un tutor legal amb cada menor).
 • On se celebra el Saló del Videojoc?

  Se celebra a la Sala Prat El Roure d'Escaldes-Engordany (C/ dels Veedors, s/n. AD700 Escaldes-Engordany).

  Pots veure els dies i horaris en aquesta web.
 • Com resolc els meus dubtes o dono la meva opinió sobre el saló i/o les seves activitats?

  Si tens qualsevol dubte, que no es pugui resoldre en la secció "Preguntes més freqüents", ni en la informació addicional dels tornejos, pots posar-te en contacte, enviant un mail a inscripcions@salodelvideojoc.com.
 • Els torneigs tenen premis?

  Sí, tots els tornejos tenen premi pel primer guanyador. Alguns segons guanyadors percebran merchandisings.
 • Com em puc inscriure als torneigs ONLINE previs al saló?

  Els tornejos ONLINE apareixen a la secció de inscripcions (Aquí pots fer la reserva de plaça del torneig en el que vulguis participar).

  També hi ha possibilitat d'inscriure al Punt d'Informació de la "Sala Prat El Roure" el mateix dia del torneig, fins a una hora abans del seu començament.

  Tots els jugadors que es pre-s'inscriguin online, hauran de confirmar aquesta pre-inscripció obligatòriament el dia del torneig, informant al punt d'informació. A la web, al costat dels tornejos, podran veure la normativa, els premis i les obligacions (hi ha tornejos que són per a majors de 16 anys). Cada jugador es pot pre-inscriure online a tots els tornejos que vulgui, sempre que hi hagi places disponibles (el nombre de places disponibles apareixerà a la web oficial).
 • Com em puc inscriure als torneigs PRESENCIALS del saló?

  Per inscriure's als tornejos PRESENCIALS cal fer-ho al Punt d'Informació de la "Sala Prat El Roure" el mateix dia del torneig, fins a una hora abans del seu començament.

  A la web, al costat dels tornejos, podran veure la normativa, els premis i les obligacions (hi ha tornejos que són per a majors de 16 anys).

Com s’hi arriba

Ubicació del saló

Complex del Prat del Roure

C. dels Veedors, s/n - Escaldes-Engordany

Aulari de la Universitat d’Andorra

Plaça de la Germandat, 7 - Sant Julià de Lòria